skola är tråkigt....

Hello everyone !

Sitter i skolan och har spanska till kl 6 :) Pappa fyller 51 år idag så får säga grattis till honom... :) gillar inte blogga längre inte så roligt .... Bara det samma. NU ska jag sluta blogga för idag hej då :)

en gång i månaden...

Det är inte lätt att vara tjej... Jag har sååådaaaann mensvärk! Jävlar va jobbigt det är och ha mens.. haha, denna helgen har varit lite konstig för alla har varit typ sjuka... Helt sjukt, haha! så jag har varit med den bästa hela helgen och igår vad jag med den bästa och lager. Det var konstig dag och ganska rolig ! hehe. Nu orkar jag inte blogga mera idag...

Puuuussssssssssssss

att blogga är galet.

Det är lite galet att blogga men jag är lite små galen så. Nu kollar jag på Talang och ser när bert gråter, så gulligt. haha xD och jag och pappa sitter och gråter, tyck synd om oss! nä men nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig haha nu ska jag duscha och nej ni får inte följa med, hahaha!
XOXO
Sandra hultman

bloggen är igång igen !

Nu ska jag försöka blogga igen ni som läser. Är ingen modebloggare utan detta är en blogg om mitt liv. Hoppas ni gillar desigen för det gör jag. Nu är jag hos min kära syster och det är härligt. Fick nybakta wienerbröd som var goa. Nu ska jag inte blogga mera.

xoxo

Sandra Hultman

är jag trött? jaaaaaa

Jag är trött... Har hosta som fan och jag vill bara att den ska försvinna som en vind. Jag har nationella i matte på onsdag och jag är lite nervös inför de eftersom det är matte............. HATAR MATTE seriöst vi har liksom sämsta läraren ever... Hon säger typ bara boka tid eller vi tar det sedan. Idag ska jag följa med Fredrics mamma ( Anette) och hämta Fredric på jobbet, SUPRICE ! haha. Nu orkar jag inte skriva meeera.
XOXO
Sandra Hultman

☻♥☻
/█\/█\
.l l. .l l.

RSS 2.0