Mysbrunch med bästis!





i love you even more

Idag är det torsdag och det är min lediga dag, jag var ledig igår också vilket var skönt, bestämde mig för att köpa en ny dator då den andra datorn lever sitt egna lilla liv.. Det blev en MacBook Pro, å jag älskar den! bästa datorn jag har haft helt klart!

Helgen som kommer ska jag jobba, då är det bok och bibliotek. Det är en helg med fart och fläkt och mycket folk på en och samma ställe. Tror att det kommer bli en rolig helg att jobba på.


När lyktorna tänd på andra sidan bron

Idag så har vi haft en underbar dag innan jobbet börjar, var på Hisingen å mera specifikt Eriksberg å ätit sushi, har varit hur mysigt som helst! Bästa sättet att hålla ett förhållande i liv är att ha små dater lite då och då. Börjar kl 15:00 och slutar 23:00, ska bli en skön kväll. 

Har varit ledig hela helgen också, på fredagen var jag med n och hade mys fredag, å sedan på lördagen var jag ute med Frida, hade hur kul som helst, dock så finns det vissa människor som verkligen kan förstöra ens kväll, å dem personerna vet att dem gör det! Istället för att hälsa och säga Gud vad kul att se er så får man mera vad fan gör ni här, när dem vet att vi brukar hänga där! 

Slutar inlägget med en väldigt bra låt mening ifrån kungen själv. En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Pusss





À party never killed nobody

Idag är det lördag och det är ingen vanlig lördag utan jag är leeeeedig!! Det är så skön känsla, att kunna sova ut och bara vara. Idag blir det en utgång också med bäästiee, en äkta sandrafrida utgång, till vårt älskade excet! Jag hoppas på en kväll med mycket skratt och drickande, ska bli full som en kastrull !!

Talk to you later!

Pussar


RSS 2.0