Galen helg!!

Bilder säger mera än 1000 ord!


KINGSIZE


SNÄLLA ?

Inte långt kvar nu till studenten och uf året är slut, så kom igen och KÖP EN FINFIN NECESSÄR, en för 100 kr, två för 180 kr BILLIGT!!! gör mig en björntjänst och köp en, väldigt bra kvalité och dem är super snygga!

sprid detta GÄRNA vidare... Så vi får ett gott slut på vårat UF år!



Kramar

Sandra

Fredag!

Påväg till tandläkaren för att fixa den jävla tråden bakom tänderna, de ska hålla hela mitt liv och går sönder efter typ 4 dagar, dåligt!! Sedan ska jag till pappa för att luncha, därefter praktiken! Ännu en underbar dag!

Kram


Torsdag

Ännu en dag på praktiken och jag storm trivs, bästa praktiken jag har haft, lärt mig redan hur man checkar ut och in! Fruktansvärt skönt, hoppas på att jag får jobba där i sommar så jag får träffa alla underbara människor! Jobbar helg denna vecka men nästa helg smäller det! TAGGAD!! Saknar alla mina vänner <3


En ny vecka, nya utmaningar


Im in love

 


Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

Och så var den borta.. Har haft tandställning nu i ett och ett halv år och äntligen så försvann den idag och jag är jätte glad!! Är på väg dit för att få min nattskena som jag ska sova med, hel ok för mig faktiskt!!

Gött med sol btw

Pussar


Förlåt

Jag har varit grymt dålig på att uppdatera men har liksom inte hunnit med det... Får skärpa mig och blogga mera!

Kram


bal, 18 maj!

Tänkte visa vad jag ska ta på mig på min bal den 18 maj på valand!
(går inte att rotera)
sådär ser det ut, i hope you like it1
kramar

Den "nya" tjejen

Idag börjar min sex veckors praktik på Gothia towers.. Är självklart nervös, det är man alltid men jag ska göra mitt bästa :)

Önska mig lycka till!!


RSS 2.0