New in

Köpt lite saker, bl.a. Av jfr och glitter, så glad!! Ska visa er tänkte ja!


Fifty shades of you

Det finns tre ord som betyder mycket men som nuförtiden bara sägs, tre ord som beskriver kärleken. Älska betyder så som det låter, inte bara tycka om. Tre ord som betyder väldigt mycket för mig..

Puss


Favorit i repris

Everyone says that love hurts, but that's not true. Lonliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Everyone coufuse these feelings with love, but in reality, LOVE is the only thing in this world that convers up all the pain and makes us wonderful again


Ikväll skiter jag i allt!

Idag är det fredag och menas med utgång med bästa Frida, hoppas på en riktig Frida och Sandra utgång! Det brukar bli så ibland haha!

Hörs imorgon
Puss


When you smile, i smile!


Fuck this shit!


Femtio nyanser av mörker

Börjat läsa del 2 av 3, riktigt bra bok asså.

Sedan så vill jag bara få ut mig lite saker som har hänt på sistonde.. I fredags efter jobbet så bestämde jag mig för att fira min kompis 20 årsdag, det var kul tills jag träffade han! Den som jag minst ville träffa, såklart träffar man dem.. Ibland vill jag bara vrida tillbaka tiden och bara få det ogjort men det fungerar inte så, har sån ångest över denna människa att jag vet inte var jag ska ta vägen.

Sedan har jag träffat en annan kille men det håller jag för mig själv! Hoppas detta slutar bättre i alla fall!

Pussar


New in

395 kr ❤


Olivia 2 år!

Kan inte fatta att vår Olivia är två år idag. Grattisgrattis!


Glad alla hjärtansdag!

Denna dagen ska firas med utgång och Frida, superduper kuul!!

Happy valentines day!!

Puss


L.o.v.e


I love it

I helgen har jag varit ledig, fredagen var jag på melodifestivalen och det var grymt, speciellt när man hade lite ögongodis att kolla på.. Sedan så hade jag min 20 års fest på lördag, det var super kul. Dansade och festade hela kvällen och gick i säng kl tre. Dagen efter var en annan historia...

Jobbade idag 15-23 och hade väldigt lugnt på jobbet, just vad jag behöver.
Har också frågat om en kille ville träffa mig på torsdag och kommer på sedan att det är ingen vanlig Fucking torsdag utan alla hjärtansdag.. Så klart så säger ju killen nej liksom, det hade jag också gjort..

Annars inget mera.

Kram
Sandra


I love you, do you love Me?


20 Fucking år

Nu är jag äntligen 20 bast och kan lagligt dricka utanför krogen. Har varit ledig idag så har inte gjort mycket faktiskt. Fått jätte fina presenter!!

Nu blir det Ullared på tv!

Pussar


RSS 2.0