Gran canaria

Bästa julen enligt mig, 20 gader i skuggan och inga moln på himlen, vill bara tillbaka men vad ska man göra, tråkigaste vädret när man kommer tillbaka!!


oj, det var ett tag sedan

Har inte bloggat på hundra år, borde typ skäms på riktigt... Tänkte säga ifall i detta inlägg att jag har festat denna helgen och det var...... intressant kan man säga. Nu ska jag länka min hemsida till vårt uf-företag: www.haturuf.se, vi säljer färdigpackad resenecessärer, en för killar och en för tjejer. Vi har 120 för dem men det kostar även frakt på 55 kr. den perfeka presenten!
så nu har jag gjort det också! haha, nu ska jag lägga upp bilder från i fredags.
Pusssssssssssssar


Veckans köp

Fett nöööjd!! Köpt även en bikini :D


Dagens outfit!!

Tröja: pippitröja, pettson och maja 499;-
Byxor: gina triqot 199;-
väska: gina triqot 199;-


Ett löfte är något man håller

Nu har jag bloggat väldigt dåligt, men har haft så fruktansvärt mkt i skolan som har tagit upp min tid men nu är kag klar med nästan allt. Nu är det helg och jag har klippt mig :) blev väldigt nöjd för det är en förnying!! Just nu sitter jag på spårvagnen och ska möta Linnea vid centralen, därefter hem till mig och vänta på Andréa och Frida och sedan ska vi packa våra necessärer. Tänkte passa på att säga att vi ska ha julmarknad imorgon på Aniaragymnasiet mellan 12-15, kom ditt vetttja!! Vi kommer stå och sälja våran färdigpackad necessärer!! Ikväll är det idolfinal och jag kommer heja på Robin!!
Vi hörs senare!

Peace out


you are the light that make my darkness disappear

Lite kärlek till de som står mig närmst!
Kärlek till er andra också ( pallade inte lägga upp flera bilder xD)
puss på er alla mina fina vänner <3

Tisdag, den 6 december

Idag är det tisdag och jag har bara varit i skolan idag, har även pluggat Historia, hemtentan! är inte klar... tänkte också berätta att jag har börjat tugga och jag kan tugga typ det mesta nu :D är superduper glaaad!!!!

Idol 2011

Finalisterna
Robin Stjernberg:
Amanda Fondell:
Andra Idol artister
Största kärlek till Moa Lignell
Peace&love

Hur har min helg varit

I fredags var nog den bästa fredagen på hur länge som helst, min älskade pojkvän överraskade mig med hotellnatt och asti (typ moserande vin) och även sushi som är typ min favorit mat btw! Han är så jävla underbar som hade packat en hel resväska med kläder dom han hade packat dagen innan när jag inte var hemma.. Det finns ingen som just honom tror jag <3 bilder från idol och sånt kommer ikväll.
Lördagen så var vi med hans kompisar och kollade film, det var lite mysigt och slappt!
Gårdagen spenderade jag hos min syster och den söta olivia <3
Just nu lyssnar jag på Robin stjernberg - california king bed, grymt bra låt!

Puss& kram

 


Torsdag

Idag är det torsdag och jag sitter på bussen på väg till skolan, isag har jag tre lektioner, information & layout, psykologi och webbdesign! Webbdesign är den roligaste lektionen enligt mig :) nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Just nu California King Bed - Robin stjernberg, han är så jäääävla gryyyyym!!! Lycka till på fredag, du och Moa ska gå vidare till final och jag kommer vara där i scandinavium! Det kommer bli så jävla magiskt!!


RSS 2.0