Dagens fynd

Hittade en earcuff: 29:50 ;-


Dagens outfit

Min outfit idag består av:
Tröja: HM
tunika: vero moda
Jeansleggings: gina triqot
Halsband: eget designat, två änglar + en rosa sten


Dagens köp

Den snyggaste väskan enligt mig haha!!

Wera Stockholm - köpt på Ålhéns 249 kr

STOORM!!

Det blåser btw!!
Dagens outfit:


Hallå

Jag älskar mitt busfrö <3


You'll be in my heart

Vaknade i morse att min systerdotter lå och busade bredvid mig i sängen, hon är så mysig (L) älskar henne jätte mycket!! Men tkr att snart får hon vakna, på tok för länge!! Idag är det söndag och det händer inte så mycket, borde plugga men det tror jag inte jag kommer göra :)

Puss


Ta det aldrig för givet

Godnatt, tidig sömn för mig, behövs kan man säga :-D aja, goooooodnaaaaaattt


Min älskade kamera

Jag älskar min kamera, den bästa som finns enligt mig :-D haha!!


idag är det lördag

vill bara säga att idag är det lördag och jag sitter just nu i balltorp och har bakat lussebullar, dock utan saffran för det glömde vi handla haha, så busiga är vi.. Igår kollade jag på idol och jag är sååå glad för att de tre gick vidare, ska nämligen sitta i scandinavium nästa fredag.. nu måste jag gå.. måste hålla koll på bullarna!!
Peace&love

Fredag, den 25 november 2011

Psykologi är ett roligt men ändå tråkigt ämne. Roligt på lektionen men när man får ett dunder stort arbete blir man inte lika glad... Speciellt när man ligger efter! HATAR ATT LIGGA EFTER! ska fortsätta med min massiva uppsats.
Ciaooooo

Ny design

Har en ny design som ni ser, hehe! jag är SJUKT nöööjjjd! haha, men ska göra mig i ordning för sängen <3 hehe btw har helg nu
Peeeeaaacceeeee

Bära hjälmar av guld

Idag är det torsdag och har varit i skolan och haft tre lektioner idag men slutade ändå halv fem men började iofs kl 10:35 , man kan ju faktiskt inte klaga så mycket på det. Just nu sitter jag på spårvagen på väg hem. Få se vad som väntas hemma, ska iaf äta men vet inte om jag orkar plugga lite, får nog bli det imorgon när man är lektionsfri, ÄLSKAR FREDAGAR!!! Hehe nä, nu ska jag fortsätta sitta och lyssna på min grymma musik, just nu spelas free fallin' med John Mayer.

PeaceOUUUT


Dagens outft

Tröja: HM 299 ;- tror jag
Leggings: HM
örhängen: SNÖ
Klocka: claesohlsson 99;-
Ring: accent 79.50 ;-
Skor: skopunkten
hårband: HM


argtjej.se

Stör mig på folk när man är trevlig mot dem att de är tykna tillbaka! ville bara få ut lite surigheter.....
Peace

Postkodmiljonären idag med tjejerna!

Idag ska jag gå på postkodmiljonären med mina fina flickor, Linnea Olofsson, Frida mellqvist & Andréa Moberg. Jag tror även Amanda ska med och några till som jag inte vet vilka.


RSS 2.0