tips!

The Slanket
The Slanket passar alla, killar och tjejer, unga som gamla. Gillar man att mysa i en stor och skön filt så kommer man att älska The Slanket.

gratis är gott!

http://www.gratisbio.se/ är ett väldigt bra sätt att shoppa gratis, man samlar poäng och sedan kan man byta ut dem mot presentkort, biobilljettter och massa annat. jag använder detta och tycker det är super bra. jag kan varmt rekommendera det om man gillar och shoppa utan att anstränga sig så värst mycket, tkr du som jag så tryck bara på länken så ordnar sig allt. Tack för mig!
Pussar

blablabla

Hejsan!
Nu mår jag inte så bra faktiskt... Jag har åkt dit med en förkyldning, jag hatar att vara sjuk... Inte roligt och sen blir man väldigt rastlös också...
nu orkar ja inte skriva mera.. Här kommer en bild också <3
Kramar (L)

ny bloggdesign på ingång..

Hejsan!
Idag är det tisdag och om tjugo minuter är det inför Eurovision Song Contest och kommer sitta bänkad framför TV! så där hittar ni mig :) jag håller även på med en min header och är då en del av min nya blogg design som jag hoppas blir as najs! aja, tänkte visa en bild jag har tagit som är helt oredigerad, får gärna kommentera vad ni tkr :)
Kramar <3
Fotograf: Sandra Hultman (ME) 2011-05-01
Mina bästa kompis och syster  <3
Fotograf: Fredric Holm  Modeller: Sandra Hultman (ME) & Sara Hultman

RSS 2.0