Jag lever i min egna bubbla

Ibland känns det som att sitt liv är alldeles för bra i bland och snart borde det hända något som får att den perfekta bubblan spricker och blir till ett rent helvete. Trodde det hände i fredags när man fick reda på att sin bästa vän, tjejen som har funnits i hela mitt liv och alltid är där för mig var med i en bilolycka.. Tack gode Gud för att det finns änglavakter och att hon hade det! Vet inte hur mitt liv hade sett ut om hon hade försvunnit!

Puss


Odödlig kärlek

Idag är det fredag och är på väg till Falkenberg för att träffa min systerdotter för första gången, längtar jätte mkt!! Det har hänt så mycket sedan jag skrev på bloggen men inget som jag tänker avslöja ännu haha!

Kraam


Lycklig och glad tjej!

Har blivit moster igen till en vacker liten flicka, Ella. Hon är helt perfekt och längtar tills jag får hålla henne och lukta på henne. Idag ska jag jobba igen, 15-23, sitta i växeln, vilket ska bli väldigt skönt!

Kram


Torsdag - 17 januari 2013

Idag är det torsdag och jobb står på agendan. Igår var jag på bio och såg hobbit, den var helt okej, inte min typ av film men sällskapet var bra!
Går och väntar på att antingen idag eller imorgon så kommer jag bli moster för andra gången. Det ska bli så kuul!

Har varit i Budapest också, en stad som jag verkligen rekommenderar om ni gillar historia.

Har även klippt mig :)

Pussar


Inte längst kvar nu!!

23 dagar kvar till jag fyller 20 år!!


Man blir aldrig för gammal för sleepovers

Idag är jag ledig efter ett rent helvete igår, lite sjukdomar så här på det nya året. Idag ska jag till Frida för att ha lite pjyamas party och middag, man blir aldrig för gammal för det! Haha. Har bestämt saker ifrån hm idag och jag vill ha mina saker ifrån Nelly. Har inget annat att skriva om.

Puss


Ett nytt år att starta något bra på!

<3


2013 ~ GOTT NYTT ÅR!

Hejdå 2012 och hallå snygga 2013!
Idag är det 1 januari vilket gör att om 29 dagar fyller jag 20 år. Hoppas på att 2013 blir mitt år! Har hänt så mycket 2012 att jag vill att 2013 blir ett ännu bättre. Har bara ett nyårslöfte och det är att jag vill lämna föräldrarnästet och flytta hemifrån och starta ett äventyr. Får se om det kanske blir så till sommaren/hösten!

Pussar


RSS 2.0