Million voices

Idag har jag jobbat kväll å imorgon är det fredag, vilket som borde innebära helg för mig men icke, ska jobba extra på lördag, lite extra knäck är alltid bra! På lördag ska jag på inflyttningspartaj hos bästavän, kommer bli kul! Festa å mysa med mina två bästa vänner Frida å Linnea (L) de är dem bästa!

Ska upp tidigt imorgon så Godnatt!


Krya på dig bästa vän

Nu får du bli frisk så jag kan prata med dig (L)


I get's more and more confused when im with you

Idag är det torsdag, vilket betyder jobba. 15-23 blir det idag å typ resten av veckan. Ska bli sjukt gött å jobba dem sena passen, behöver sova. Var på Ullared igår med mina två syskon, köpte väldigt mycket, får visa någon dag. Nu är jag på väg hem och ska äta sedan så ska jag ta det väldigt lugnt tills jobbet börjar. Wish me good luck!

Puss


Im tired to get you to notice me

Idag är det söndag vilken innebär att min lediga helg är slut.. Det har varit en bra helg, vilket gör att den blir väldigt kort. Just nu ligger jag i sängen å ska sova men jag är sjukt hungrig.. Kommer aldrig kunna sova nu. Ska i alla fall försöka!

Godnatt!!


LetS try!

Jag är lite nyfiken om detta ska fungera, mina ögonfransar är väldigt klena å ljusa. Hoppas på att det fungerar, tror dock inte det dock att alla säga tvärt om...

Kramar


New hair style

Nyfärgad å nytt skal


Låt mig för bära dig, när du inte orkar.

Trött tjej lägger sig och sover nu, nattii


Stockholm levererar

Bilder säger mer, kan inte beskriva hur bra denna helg har varit!


RSS 2.0