what doesn't kill you makes you stronger

DAGENS OUTFIT
Tunika: GinaTriqot - rea 150 ;-
Treggings: lite osäker men Cubus tror jag - 199 ;-

31 oktober, 2011

en ny dag, en ny vecka och det är loooov som är såå skönt, hinner att friska till lite till innan skolan börjar.. Idag kommer olivia, jessica och peter och hälsar på mig, vilket är jätte roligt och skönt att slippa och tråka själv :) lite liv och rörelse är vad lilla jag behöver.
Jag vet inte om ni är nyfikna hur jag ser ut nu när jag är opererad. jo så här ser jag ut:
är fortfarande svullen och så men tycker det börjar bli bättre, det är ju en vecka sedan jag gjorde det exakt så vad mer kan jag begära. Lilla pappi fick vara med också hehe. ser jätte blek ut jämnfört med honom.. dagens outfit kommer strax ska bara ta kortet så är jag redooo! hehe
peace&love

ny header!

MYCKET NÖÖÖJD!

ny opererad.

Jag ser ut som en boll ungefär men såhär kommer de kanske bli sedan, fatta vad härligt! (bilden nedan är inte jag, men kommer bli så ungefär)

jag är glad att jag gjorde det för resultatet kommer bli azum men det med att äta och dylikt är så jävla jobbigt och komma igång med allt, skönt att det är lov nu så jag hinner med att friska till lite extra innan skolan börjar.
Ciaoo


Färdigpackad necessär....

Hejsan alla som läser min blogg!
Ska marknadföra mitt UF-företag som heter HaTur UF, Vi ska göra en färdigpackad resenecessär en för killar och en för tjejer. Vi ska ha kondomer, våtservetter, rakhyvlar, öronproppar, tandborste och tandkräm, plåser och deo. Allt detta i en necessär. Vi behöver hjälp med att hitta leverantörer, känner ni någon vi kan kontakta eller vet snälla hör av er!
kramar

23 oktober, 2011

Idag är det en speciell dag, det är inte bara en dag kvar tills jag ska operera mig, i know det är imorgon helt stört men det är inte det jag menar med att det är en speciell dag. Så här är det att idag har jag och min pojkvän 3 år! jag vet! tre år, helt stört. Vi blev tillsammas 23 oktober 2008 och jag har varit lika kär hela tiden. Han är den bästa pojkvännen man kan ha och han stöttar mig genom allt! Han betyder mest för mig och jag kommer alltid älska honom!

Du och jag älskling i all evighet<3 älskar dig <3
Kramar

UF-möte

Ciaaaooo!

Dagens outfit!


Tröja med lappar på: HM
Tunika: Ullared
shorts: hmm... new york i prag
klocka: claes ohlsson
Kraaam!

Hooks

Såhär se dem ut! Sjukt obehagligt!


Nu är det riktigt nära...

4 dagar kvar tills jag blir en ny människa och en snyggare en :) har varit hos tandläkaren idag och fick några slags krokar till operationen. Kan ta kort och visa sen hehe! Lite pinsamt att fota nu liksom när man sitter på bussen på väg hem. Är väldigt nörj att det finns app nu, som jag har tjatat! Nu lämnar jag tjatet och ska fortsätta lyssna på den bästa musiken (enligt mig)

Kraaaam

Sandra Hultman


5 dagar kvar

Läskigt


6 dagar kvar...

Dagens outfit:
örhängen: glitter
Tröja: HM
Strumpbyxor: HM
Saker jag har på mig men som inte finns på bilderna!
halsduk: gina
Skor: skopunkten


Nu börjar nerräkningen...

Nu är det bara 7 dagar kvar och jag taggar till tusen genom att gå till hudkliniken och ska checka lite. Är så fruktansvärt trött på mina eksem så vill bara att dem ska försvinna. Nu ska jag snart få prata med en hudläkare så

Ciaaaao!


Sunday, 15/10-2011

idag är det söndag och pluggdag... Det har varit uf för hela slatten för måste bli klar med allt innan min operation som är om åtta dagar, JAAA! Det är lite att stå i och mycket att göra... Blir så stressad att jag kommer få hjärtinfarkt... Imorgon så är det ännu en skoldag och inget nytt kommer säkert att hända men uppdaterar imorgon lite mera för måste fortsätta att plugga.
Ciaoo!
Ps: insidous är en läskig film!

ny header!

idag har jag ändrat min header och blev inte alls nöjd men har den ändå <3 

RSS 2.0