if your homesick, give me your hand and i'll hold it

Idag är det måndag och det har varit en väldigt spännade dag på jobbet, hade personalbrist gånger tusen och jobbade i tusen knyck men det är roligt. Imorgon gäller samma sak, men efter en dags jobb så ska jag träffa min andra hälft och syster. SARA HULTMAN! om jag har längtat!

annars så kollar jag på lotta på liseberg just nu, är väldigt trött och ska snart göra kudden sällskap...

Pussssss

Älskade ängel


Jag går inte isär när jag går med dig

Idag var det lördag och egentligen skulle jag varit ledig men snäll som jag är och jag behöver pengarna så hoppade jag in och jobbade. Det var en väldigt spännande dag som började i regn och rusk och slutade i totalt kaos... Nä, men det var en bra erfarenhet och väldigt kul att vara med om det. En kollega fick dock lösa av mig så att jag fick räkna kassa men är det därför jag är på gothia towers, det är ju det jag brinner mest. Ha kul på jobbet är den bästa känslan i världen.

Efter jobbet åkte jag hem för att duscha och sedan ut till Sunneskär, där fick jag mat och åkte båt. Sunneskär är terapi och när man vill slappna av åker man dit. Hur skönt som helst faktiskt!

Nu ska jag inte trötta ut er för mycket, så här mycket text har jag inte skrivit i år och dar, ska bli bättre i promise, ge mig bara tid.

Tänker avsluta med ett citat ifrån en av den mest begåvade artisterna som jag vet.

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå.

 

Kramisar

 

 


När man hittar den rätta då vet man!


Beautiful


RSS 2.0