Hm.com

Hejsan, idag hämtade jag och mamma ett packet från Hm.com :D där låg en T-shirt från hms designer, lanwin ( tror jag det heter iaf), sen en mysdress i velour, leggings med läderlappar och en tunika:



Super nöjd !

Peace out!






GOTT!

Nu ska jag äta kladdkaka,


MUMS!

Peace out!

www.taaz.com

TAAZ.com : Virtual Makeover. Real Beauty.


Before
After



Bakning!

















Det blev en kladdkaka :D <3

Peace out !

Praktiksökes!

Heeej!

ifall ni har några kontakter om turismpraktik inom event och konferans, kontakta mig på mejl eller här! [email protected], tack

Dagens skämter!

1.)

En nunna ringer gynekologen, hon vill bli undersökt för när hon kissar så ramlar det ut frimärken ur musen. Gynekologen skrattar till, undrar om det är ett skämt, nunnan svarar- jag skämtar aldrig jag är ju nunna. Men hon får en tid för undersökning, efter en stund förklarar doktorn att det inte är frimärken men det dä...rimot är en massa små lappar som det står chiquita på...

2.)

Kjell Bjarne kom hem med en flott ny damcykel. - Var har du fått tag i den, frågade hans mamma. - Jag satt i skogkanten och flirta med Petra, då tog hon av sig byxorna och sa att jag skulle få ta vad jag ville ha. Då tog jag cykeln. - Det gjorde du rätt i, Kjell Bjarne. Det är ju inte säkert byxorna hade passat

3.)

Kenneth är hos läkaren...igen. Läkaren kontrollerar noga Kenneths hälsa o säger efter ett tag: -Du måste sluta onanera. Kenneth blir förvånad o frågar: -Varför det? Läkaren tittar på Kenneth o säger: -Jag håller ju på att undersöka dig.

4.)

Mannen
nyper sin fru i bilringen & säger: - Om den här var fastare, kunde du ju göra dig av med dina håll-in strumpbyxor. Frun kokar av ilska! Nästa morgon nyper mannen henne i bröstet & säger: - Om det här var fastare, kunde du göra dig av med din behå. Då tar hon ett fast grepp .........runt hans penis & säger: - Om den här v...ar fastare, kunde vi göra oss av med brevbäraren, snickaren & din bror.... !!!!

sista.)

En ung söt flicka kom cyklande till affären.Hon parkerade cyklen utanför och gick in för att handla. Medan hon va i affären, så ramlade hennes cykel omkull. En ung kille som står utanför affären med sina polare, ville vara lite tuff, så när flickan kom ut så ropade han: Ööhh bruden, cykeln svimmade visst.. Flickan sv.....arade blixtsnabbt -Jadu grabben, de skulle du också ha gjort om du varit mellan mina ben i en timme!


HAHAHAHAHAHAHAHHA, nu får ni skratta mycket, säg vad ni tycker, tagit från facebook, sidan skratta ifall ni vill läsa mera!


Dagens skämt!

Hitta inget bättre! lev med det!

Bellman, en ryss och en fransman skulle se vem som kunde springa barfota över en spikmatta utan att säga "aj"
Först sprang ryssen och det gjorde så ont att han skrek:
-Aj!Aj!Aj!
Sen sprang fransmannen och han skrek också:
-Aj!Aj!Aj!
Till sist sprang bellman och han skrek:
-Oj!Oj!Oj!

Fuck svenska analys, facebook är bättre!

Hejsan!
Mitt namn är Sandra ni som inte känner mig ! Jag ska egentligen gör en Svenska analys om någon bok som jag inte har läst så mycket av men jag är inne på facebook ist. Facebook har någon dragnings kraft elr något ! haha, nu sitter jag här på bloggen ist, inte mycket bättre. Nä, fy vad jag kommer stressa att göra klart analysen!
Min hund är skit jobbig just nu, det kliar i hans hals så han ska ut och käka gräs, men vet ni vad, DET FINNS INGET SÅDANT GRÄS UTE! Det är kallt också! fy, vad jobbig han är men jag älskar honom för han är min lilla bebis ! 

Denna helgen har jag inte gjort över mycket saker, i fredags var jag på jul på liseberg men Lina johansson, skit mysigt och roligt.

JUL PÅ LISEBERG!












Lördag var jag med mina underbara vänner och sedan min pojkvän! gud va jag älskar honom <3

Peace out!

Dagens skämt!

- Älskling, skall vi ha sex?
- Nej, jag har huvudvärk.
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Mmmm.
- Är du helt säker?
- Ja!
- Ingen tvekan?
- Nej!!!
Bengt tittar länge på henne.
- Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän..

Tack för mig ! Peace out!

Dagens outfit!



Tunika: Ullared
Leggings: Ullared

nu var det så igen att jag hade bara på mig grejer från ullared men jag älskar ullared!

jag har tråkigt, jag vet!

Chillevippen!

Jag har gjort klart geografiläxan och fick tråkigt xD haha, gjorde denna då :D tycks?


Before
After
juste ja, ni vill ju ha dagens outfit jö :O måste fixa det för mina läsare ( om jag har några!)
aja, snart kommer outfit,


BYYYYEEEEEEE, and PEACE OUT!!!

Dagens outfit!



Tröja: Ullared
Tunika: Spanien
Leggings: HM
Armband: HM

iam stronger than this!

Hejsan alla läsare!

Jag har ont i tänderna, har spänt min tandställning idag!

Gratis !
  1. Du öppnar ett 100% gratis konto hos oss.
  2. Därefter börjar du samla poäng genom att utnyttja erbjudanden du finner intressanta.
  3. När du utnyttjar ett erbjudande så skickas information om aktiviteten till ett affiliatenätverk som fungerar som en mellanhand mellan annonsörer som vill synas på internet och webbmasters som upplåter annonsplatser på sina sajter.
  4. Affiliatenätverket sammanställer alla avslut i en rapport varje dygn och skickar det till oss. I rapporten framgår det vilka medlemmar som gjort vad och vilka ersättningar vi erhållit per aktivitet/avslut.
  5. Baserad på rapporten räknar vi in dina poäng som motsvarar upp till 60% av den ersättning som vi erhållit för avslutet.
  6. På så sätt blir vi alla vinnare, där annonsören fått en ny kund, affiliatenätverket fått en provision, Gratisbio fått provision och du har fått poäng.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=194788

TIPS!!! Mycket bra sida, kan få gratis presentkort och annat :)

Outfit kommer strax!

BYE BYE!!

outfit!

Gårdagens:


Linne: tessie
Treggings: Gina tricot
Tröja: detta vet jag inte men om ni är intresserade så kan jag kolla upp!
Väska: accent
armband: Pandôra


Idag har jag på mig:
fast bruna!


Båda är från Hm! hehe mysdag!

Kramisar!

Ursäkta mig!

Ursäkta att jag är så dålig på att upptatera men jag har inte haft tid! idag har jag dansat ZUMBA i en timma och sedan cirkelträning i en halvtimma.. Snacka om att jag är trött nu !!
Nu ska jag inte göra något speciellt, blir la plugga som vanligt, har historia tills på fredag så får göra klart den tills dess.
Igår kanske ni vill veta vad jag gjorde men kan tyvärr inte berätta, det jag kan berätta är att jag var med Fredric!

Tänkte innan jag rundar av här så kan jag dra ett skämt:

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Tack för mig !

peace out! kramisar från Sandrew

RSS 2.0